Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9Warning: Undefined variable $expire in /home/bitadvisory/public_html/system/library/template.php on line 9 Managementul proiectelor, programelor si portofoliilor

Managementul proiectelor, programelor si portofoliilor

Managementul proiectelor, programelor si portofoliilor

 • Cum puteti maximiza valoarea si controla factorii de risc?
 • Cum puteti urmari toate proiectele intr-o maniera totala?
 • Cum puteti prioritiza bugetele limitate catre proiectele propuse?
 • Cum puteti facilita raspunsuri mai rapide si decizii mai bune?
 • Cum va puteti asigura ca Organziatia implementeaza acele schimbari care vor adauga maximum de valoare? 
Complexitate crescuta si resurse reduse. Termene stranse. Presiune catre rezultate. Lumea in care traim ne impune sa “facem mai mult cu mai putin”. Multe proiecte, mai ales proiecte IT dureaza si mai mult decat se estimeaza initial. Chiar si asa, multe proiecte nu livreaza rezultatele asteptate de catre Management. De aceea, gestionarea adecvata a portofoliului de proiecte este esentiala.

Bunele practici in managementul proiectelor ajuta, desigur, dar exista multe situatii in care legaturile dintre proiecte nu sunt luate in considerare in mod adecvat. Pentru a maximiza investitia in proiecte si initiative, este necesara o abordare totala, nu una in care fiecare proiect se desfasoara in vid.
Serviciile noastre de Management de Proiect, Program si Portofoliu (PPP) adauga valoare organizatiilor prin cresterea randamentului investitiilor si prin livrarea mai rapida a unor rezultate vizibile.

Avem o abordare bazata pe valoare pentru livrarea unor servicii practice in domeniul PPP. Ne concentram pe livrarea eficienta a proiectelor. Lucram impreuna cu departamentele de PMO (Project Management Office) si Managementul Departementelor IT pentru a analiza si valida deciziile si pentru a ne asigura ca strategiile de PPP sunt definite si directionate in mod corespunzator.

Profesionistii din echipa noastra au o experienta indelungata in domeniile PPP si utilizeaza cele mai bune practici de project management si guvernanta si asista Companiile in implementarea unor instrumente integrate pentru a asigura succesul proiectelor. Rezultatele proiectelor noastre includ o viteza de lansare in piata mai mare, performanta financiara imbuntatita, calitate superioara si niveluri crescute de conformitate.

Servicii specifice:

 • Alocarea de resurse pentru gestionarea proiectelor/ programelor/ portofoliilor de proiecte ale Organizatiilor;
 • Definirea si implementarea unor practici de PPP adecvate pentru Clientii nostri;
 • Analiza practicilor si capabilitatilor PPP existente in cadrul Organizatiilor;
 • Planificarea integrata a proiectelor, tinand cont de dependente si impactul proiectelor;
 • Planificarea si monitorizarea resurselor;
 • Planificarea si monitorizarea beneficiilor aduse de implementarea proiectelor.